Skäggolja

I våra skäggoljor använder vi endast kvalitetsprovade basoljor, dessa basoljor tillsammans med doftoljor gör vår skäggolja perfekt för dem som inte vill ha en fet och kladdig skäggolja. Den är gjord för att mjuka upp ditt skägg och för att förhindra torr hud och mjäll. Prova våra skäggoljor för att hitta din favorit doft.

Vi har producerat våra skäggoljor under lång tid med hjälp av personer som har utvärderat våra oljor och dofter på djupet. Vi ville vara säkra på att våra produkter är av högsta kvalitet innan det når dig som användare, och resultatet? Skäggoljan är helt magisk!

Vem kan använda vår skäggolja?

Beardcrowns skäggoljor är perfekta för de skäggiga män som inte vill ha en fet skäggolja, detta är en lätt olja med andra ord.

Hur använder man en skäggolja?

Ta några droppar olja i handen, gnugga sedan dina händer så att du har olja jämnt fördelad i handflatorna. Lägg händerna i skägget och sprid så att du har olja i skägget och ner till hårsäckarna. Applicera skäggolja i skägget när det är lite fuktigt. Då är dina porer öppna och kan lättare ta emot oljan och återfuktas.

 

 

 

Soon to be release! Avvisa