Odla Skägg

För att odla ditt skägg snabbare har vi skrivit några steg du borde följa för att maximera din skäggtillväxt.

Håll det rent!
Håll dig ren och fräsch. Var noga med att verkligen tvätta ditt skägg ett par gånger i veckan med skäggschampo. Använd inte vanligt schampo eftersom det vanligtvis innehåller silikon som pluggar igen dina porer.

Ät nyttig mat!
Tänk på vad du äter på en månad. Maten påverkar mycket av hur din kropp mår. Ju nyttigare du är med maten, desto mer positiv kommer din skäggtillväxt att vara. Börja att äta mer grönsaker och frukter i din kost, de är rika på mineraler och vitaminer som ditt skägg behöver för att växa snabbare. OBS  Glöm inte proteinet.

Träning
Tycker du om att träna? Perfekt fortsätt med det. Genom hårda träningspass startar du blodcirkulationen och det hjälper ditt skägg att växa.

Underskatt inte skäggvårds produkter!
Det kan låta som ett försäljningsknep med det inte. Att använda skäggolja hjälper ditt skägg att växa mer. Använd en skäggolja varje dag och du kommer att märka en skillnad och du kommer att bli av med kliande skägg och mjällig hud.

Drick mycket!
Att dricka mycket vatten kommer att hjälpa dig med skägget. Känn dig fri att komplettera med vitamin tabletter så att du får alla dina vitaminer som din kropp behöver.

Soon to be release! Avvisa